Sisustus

Monipuoliset sisustus­palvelut

Teemme sisustussuunnittelua aina konsultaatiosta materiaalien hankintaan sekä suunnitelman toteutukseen saakka.

Lisäksi meiltä saatte erilaisia esityksiä ja luentoja messuille, asiakasiltoihin, kutsuvierastilaisuuksiin tai teemapäiviin.

Tarjoamme laadukasta sisustussuunnittelua pääsääntöisesti Oulun alueella, mutta voit toki kysyä meitä kauemmaksikin.

Lisää sisustus­palveluistamme

Sisustus­suunnittelu

Sisustus­suunnittelu

Sisustus­konsultaatio

Sisustus­konsultaatio

Sisustus­luennot

Sisustus­luennot

Toiminta­periaatteemme

Sisustussuunnittelu Noora Siurua Oulu

Olen toiminut sisustussuunnittelijana vuodesta 2006. Suunnittelijana minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet ja toteuttaa sisustussuunnitelma, joka on tilaajansa näköinen viimeistelty, yhtenäinen ja viihtyisä kokonaisuus. Tilojen tulee lisäksi olla käytännöllisiä ja palvella toimivaa arkea.

Olen suunnittelijana innovatiivinen ja seuraan tarkasti sisustusmaailman trendejä. Paneudun jokaiseen projektiin suurella sydämellä oli kyseessä iso tai pienempi suunnittelutoimeksianto.

Olen tehokas työssäni ja hallitsen hyvin suuriakin projekteja. Projektien toteutuksen aikana olen yhteydessä asentajien kanssa ja hoidan työmailla esille tulevat kysymykset.

Suunnittelutyötä voidaan tehdä monella eri laajuudella aina konsultaatiosta kokonaisvaltaisempiin tila-, pintamateriaali- ja irtokalustesuunnitelmiin saakka. Toteutamme suunnitelmat tarvittaessa myös avaimet käteen periaatteella.

Oletko uudistamassa kotiasi?

Toteutamme kaikenlaiset kodin remontit suunnittelusta asennukseen saakka.
Työskentelemme asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.