Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelija Noora Siurua

Toteutamme yksityiskotien ja julkitilojen sisustussuunnittelua. Tavoitteenamme on luoda aidosti asiakkaan näköiset tilat, joissa asuminen ja oleminen on viihtyisää sekä mutkatonta.

Teemme sisustussuunnittelua aina konsultaatiosta materiaalien hankintaan sekä suunnitelman toteutukseen saakka. Lisäksi meiltä saatte erilaisia esityksiä ja luentoja messuille, asiakasiltoihin, kutsuvierastilaisuuksiin tai teemapäiviin. Tarjoamme laadukasta sisustussuunnittelua pääsääntöisesti Oulun alueella, mutta voit toki kysyä meitä kauemmaksikin.

Palvelujamme ovat muun muassa

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultointi on nopea ja tehokas keino saada ideoita ja vinkkejä uuden ilmeen luomiseksi, niin kotona kuin yrityksessäkin. Konsultoinnin avulla säästyy rahaa ja aikaa, kun välttyy virheostoksilta sekä kaupoissa vaeltelulta. Sisustuskonsultointi on suullista neuvontaa, joka tapahtuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan hänen haluamissaan kohteissa esim. kotona, yrityksessä tai alan sisustusliikkeissä.

Sisustuskonsultaatiokäynti 250€ (sis. alv 24%)

Sisältää 2-3 tuntia sisustuskonsultaatiota kohteessa sekä konsultaatiokäynnin jälkeen toimitettavan kirjallisen yhteenvedon läpikäydyistä asioista. Sisustuskonsultaatiosta saat hyvän lähtökohdan vaikkapa keittiö- tai sisustusremonttia suunniteltaessa tai kun haluat parhaat vinkit olohuoneen irtokalusteiden valintaan. Konsultaatiosta on hyvä apu, jos olet suunnittelemassa tekstiilien uusimista ja haluat vinkkejä mattojen, verhomallien sekä verhomateriaalien valintaan, tai haluat ideoita irtokalusteiden sekä muiden sisustuselementtien uudelleen järjestämiseen. Halutessasi voit lähettää kohteesta ennakkoon esitietoja, esimerkiksi valokuvia tai pohjakuvan. Voit myös liittää ennakkotietoihin havainnekuvia tai ideakarttoja sinua miellyttävästä sisustustyylistä.

  • 2-3 tuntia sisustuskonsultaatiota kohteessa, sisustusliikkeissä tai toimistollani
  • kirjallinen yhteenveto konsultaatiotapaamisesta jälkityönä
  • matkakulut kohteeseen 20km säteellä Oulun keskustasta
  • tutustuminen mahdolliseen ennakkomateriaalin ennen konsultaatiotapaamista

Sisustussuunnittelu

Kartoitamme projektin sisällön ja laajuuden aina yhdessä asiakkaan kanssa ennen suunnittelutyön aloitusta. Asiakkaiden tarpeet ja suunniteltavat tilat ovat aina toisistaan poikkeavia ja niin ovat myös käytettävät ratkaisut sekä materiaalitkin. Yli 5 tunnin suunnittelukokonaisuuksiin tarjoamme aina erillisen, maksuttoman tarjouskäynnin kohteessa. Suuremmista suunnittelukokonaisuuksista teemme aina kirjallisen tarjouksen suunnittelutyön sisällöstä ja siihen käytettävistä suunnittelutunneista. Suunnitteluprojektin aikana työhön kuluneista tunneista pidetään työmaapäiväkirjaa, jonka kopio luovutetaan asiakkaalle projektin lopussa. Ottakaa yhteyttä niin katsotaan millainen suunnittelukokonaisuus on juuri teille sopivin!

Suunnittelutyön hinnoittelu on yksilöllistä ja jokainen laajempi sisustusprojekti hinnoitellaan erikseen. On tärkeää muistaa, että jokainen suunnitteluprojekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa. Suunnittelutyötä voidaan tehdä monella eri otteella ja laajuudella. Suunnittelutuntien määrään vaikuttavat mm. projektin laajuus, asiakkaan oma aktiivisuus projektissa, projektin hallintaan liittyvien tehtävien määrä sekä kohteen sijainti. Suunnittelutyön tuntihinta on 60€/h (sis. alv 24%)

Sisustusluennot

Teemme erilaisia esityksiä ja luentoja messuille, asiakasiltoihin, kutsuvierastilaisuuksiin ja teemapäiviin. Sisustustrendeistä olemme käyneet kertomassa mm. yhteistyökumppaneittemme asiakastilaisuuksissa, messuilla, yhdistysten teemailloissa ja työpaikkojen virkistyspäivillä.

Sisustusluennot räätälöimme ja kuvittamme asiakkaan ja kuulijoiden tarpeiden sekä toiveiden mukaan, siten, että ne palvelevat tehtäväänsä. Aiheina voivat olla suuret kokonaisuudet kuten sisustussuunnittelu tai sisustuksen trendit tai joku osa-alue kuten keittiön uudet tuulet tai vaikkapa värien vaikutus viihtyvyyteen. Sisustusluento voi olla lyhyempi tietoisku tai katsaus sisustusasioihin tai pidempi sisustamiseen perehdyttävä ja aiheesta opettava kokonaisuus. Tilaajan halutessa voimme pyytää yhteistyökumppaneitamme mukaan asiakastilaisuuksiin.

Sisustusluennon jälkeen asiakkailla on mahdollisuus keskustella sisustussuunnittelijan kanssa omista mieltä askarruttavista sisustusratkaisuista ja kysyä vinkkejä sekä neuvoja omiin projekteihin liittyen.

Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Remontit:
Sami | 040 7055 639 | sami.suominen@roomboom.fi

Sisustuspalvelut:
Noora | 040 5190 989 | noora.siurua@roomboom.fi

Lähetä alla olevalla lomakkeella ilmainen tarjouspyyntö tai tiedustelu. Vastaamme mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö tai tiedustelu ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti sekä tietosuoja-asetuksen mukaisesti (tutustu tietosuojaselosteeseemme).

Toimintaperiaatteemme

Olen toiminut sisustussuunnittelijana vuodesta 2006. Suunnittelijana minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet ja toteuttaa sisustussuunnitelma, joka on tilaajansa näköinen viimeistelty, yhtenäinen ja viihtyisä kokonaisuus. Tilojen tulee lisäksi olla käytännöllisiä ja palvella toimivaa arkea. Olen suunnittelijana innovatiivinen ja seuraan tarkasti sisustusmaailman trendejä. Paneudun jokaiseen projektiin suurella sydämellä oli kyseessä iso tai pienempi suunnittelutoimeksianto.

Olen tehokas työssäni ja hallitsen hyvin suuriakin projekteja. Projektien toteutuksen aikana olen yhteydessä asentajien kanssa ja hoidan työmailla esille tulevat kysymykset. Suunnittelutyötä voidaan tehdä monella eri laajuudella aina konsultaatiosta kokonaisvaltaisempiin tila-, pintamateriaali- ja irtokalustesuunnitelmiin saakka. Toteutamme suunnitelmat tarvittaessa myös avaimet käteen periaatteella.