Remontit ammattitaidolla

Teemme kaikenlaiset remonttityöt Oulussa sekä lähialueella. Meiltä tilaat remontit, jotka toteuttaa ammattitaitoinen, reipas ja luotettava tiimi, jolta hommat hoituu sovitun aikataulun mukaisesti. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja toteutamme ne laadukkaasti ja tehokkaasti. Olemme joustava remonttikumppani, jolta ei remontti-ideat lopu. Hoidamme kodin remontit aina suunnittelusta asennukseen saakka sekä tilaamme remonttityömaalle luotettavat osaajat laajasta yhteistyöverkostostamme. Meiltä tilattu remontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.

Meiltä onnistuu mm. seuraavat remontit:

Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Remontit:
Sami | 040 7055 639 | sami.suominen@roomboom.fi

Sisustuspalvelut:
Noora | 040 5190 989 | noora.siurua@roomboom.fi

Lähetä alla olevalla lomakkeella ilmainen tarjouspyyntö tai tiedustelu. Vastaamme mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö tai tiedustelu ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti sekä tietosuoja-asetuksen mukaisesti (tutustu tietosuojaselosteeseemme).

Toimintaperiaatteemme

Meiltä onnistuu kaikenlaiset kodin remontit. Joukossamme on alan ammattilaisia talonrakentajista pinta-asentajiin. Teemme muun muassa keittiöremontit, maalaustöitä sekä sisätiloissa että ulkona, kiintokalusteasennuksia, lattia- ja seinämateriaalien asennuksia sekä kaikenlaisia remonttitöitä kodeissa sekä julkitiloissa. Remontit tehdään sovitussa aikataulussa. Meiltä tilattu remontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen. Toimintamme on rehellistä sekä luotettavaa ja noudatamme tilaajavastuu.fi-periaatteita.

Isoimpia asiakkaitamme ovat K-Rauta Äimärautio sekä Puustelli, joille teemme kiintokalusteasennuksia ja muita sisustusremontteja. Yrityksellämme on laaja yhteistyöverkosto LVI- ja sähköalan ammattilaisten kanssa, joka mahdollistaa joustavan työskentelyn eri osaajien kesken.

Remonttityöstä saa verotuksessa kotitalousvähennyksen (lisätietoa verottajan täältä). Kotitalousvähennyksen edellytyksenä on, että työn tekevä yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin. Room Boom Oy (y-tunnus 2505471-8) löytyy rekisteristä.