Huoneisto­­remontit

Huoneisto­remontilla asumis­viihtyvyyttä

Huoneistoremontti tarkoittaa asuntoon tehtäviä korjaus- tai muutostyötä, jolla parannetaan huoneiston kuntoa, ulkonäköä ja asumisviihtyisyyttä. Remontoimalla hyvin myös huoneiston arvo nousee.

Huoneistoremontteihin kuuluvat useat erilaiset kodin remontit, joissa remontoidaan kerros- tai rivitaloasunnon sisäpuolta. Osakas saa remontoida tiloja, joihin hänellä on hallintaoikeus ja jotka eivät ulotu asunnon ulkopuolelle. Asunto-osake onkin monen suurin omaisuus, joten siitä kannattaa pitää huolta.

Huoneistoremontit on helpointa tehdä sisäänmuuton yhteydessä, mutta meidän suunnittelemana ja toteuttamana se voidaan tehdä helposti myös arjen keskellä. Remontit aloitetaan ja lopetetaan sovitussa aikataulussa.

Usein huoneistoremonteissa on järkevää uusia samalla useita huoneita. Tämä on kustannustehokkaampaa kuin osissa tehtävä remontointi, mutta toki remontti voidaan tehdä myös yksittäiseen huoneeseen.

Seinän maalaus remontti

Meiltä saat tilattua mm. huoneistojen maalaukset, tapetoinnit sekä lattia-asennukset. Erilaiset kalusteasennukset, vaikkapa kaapistojen ovien vaihto, on hyvä tehdä huoneistoremontin yhteydessä.

Isoimpia asiakkaitamme ovat K-Rauta Äimärautio sekä Puustelli, joille teemme kiintokalusteasennuksia ja muita sisustusremontteja. Yrityksemme käyttää tuttuja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita, joiden kanssa työt sujuvat joustavasti ja ammattitaidolla.

Huoneistoremontin hinta ja kesto riippuu remontin laajuudesta, kohteesta sekä materiaalivalinnoista. Muistathan, että huoneistoremontista saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. 

Oletko uudistamassa kotiasi?

Toteutamme kaikenlaiset kodin remontit suunnittelusta asennukseen saakka.
Työskentelemme asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.