Keittiö­remontit

Keittiö on kodin sydän

Keittiössä vietetään joka päivä aikaa. Se on esteettinen ja toiminnallinen tila, jonka täytyy olla sekä käytännöllinen että viihtyisä. Keittiö uusitaan harvoin, joten sen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa.

Hyvin suunniteltu keittiö tekee arjestasi helpompaa. Meiltä saat itse keittiöremontin lisäksi apua myös suunnitteluvaiheessa. Yksityiskohtaista suunnittelua varten kuuntelemme asiakkaan tarpeet ja toiveet. Näiden ja oman ammattitaitomme pohjalta pystymme luomaan teille unelmienne keittiön.

Remontit aloitetaan ja lopetetaan sovitussa aikataulussa. Meiltä tilattu keittiöremontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.

Keittiöremontti musta taso
Keittiöremontti

Meiltä saat keittiöremontin avaimet käteen periaatteella aina purku hommista viimeiseen silikonin vetoon saakka. Usein keittiöremonteissa on järkevää uusia samalla myös muita keittiön pintoja. Tämä on kustannustehokkaampaa kuin osissa tehtävä remontointi, koska samoilla ”pölyillä” teemme pinnat kerralla hohtaviksi.

Isoimpia asiakkaitamme ovat K-Rauta Äimärautio sekä Puustelli, joille teemme kiintokalusteasennuksia ja muita sisustusremontteja. Yrityksemme käyttää tuttuja hyväksi havaittuja LVI- ja sähkötyön osaajia, joiden kanssa työt sujuvat joustavasti ja ammattitaidolla.

Muistathan, että keittiöremontista saa verotuksessa kotitalousvähennyksen.

Oletko uudistamassa kotiasi?

Toteutamme kaikenlaiset kodin remontit suunnittelusta asennukseen saakka.
Työskentelemme asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.