Töihin meille

ROOM BOOM -Töihin meille!

Room Boom tarjoaa monipuolisia remontti- ja sisustuspalveluita Oulussa ja sen lähialueilla. Olemme perheyritys, joka on perustettu vuonna 2006. Siitä lähtien olemme kartoittaneet osaamistamme ja kasvattaneet asiantuntevaa asentajatiimiämme useampia henkilöitä työllistäväksi täyden suunnittelu- ja remonttipalveluiden yritykseksi.

Jatkuvasti kasvava kysyntä ja hyvä asiakaspalaute remonttipalveluissamme, on ollut meille iloinen asia. Tarvitsemme Room Boom remonttitiimiimme lisää osaavaa ja asiakaspalvelutaitoista porukkaa. Meidän asennustyömme ovat monipuolisia, lähinnä yksityiskodeissa tapahtuvia sisustusremontteihin liittyviä töitä mm. kalusteasennuksia, pintamateriaaliasennuksia sekä kaikkea sisätiloissa tapahtuvaa sisustussaneerausta ja remontointia. Teemme myös kosteantilan remontteja, joten laatoitustaito on meillä eduksi.

Olemme tarkkoja siitä, että teemme laadukasta jälkeä ja palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä olemme saaneet hyvää palautetta ja samalla tiellä jatketaan. Työmme on vastuullista, joten olethan sinäkin tarkka, huolellinen ja reipas.

Meillä on hyvä asentajaporukka Room Boom Dream Teamissa! Tulemme kaikki hyvin juttuun keskenämme ja myös pomo on ihan mukava mies. Meillä saa jokaisen asentajan supervoima näkyä ja pyrimme järjestämään työt niin, että jokaiselle löytyy työtehtävä, joka tuntuu omalta ja hoituu parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme tiimiimme henkilöitä, joilla on monipuoliset taidot remonttitöistä sekä oikeaa asennetta ja motivaatiota työtä kohtaan.

Tarjoamme vaihtelevan työn, jossa saat toimia itsenäisesti. Meillä Room Boomissa hyvä työnjälki ei jää työkaluista kiinni. Tarjoamme laadukkaat työkalut ja asianmukaiset työvaatteet. Palkka on meillä kilpailukykyinen.

Oletko sinä seuraava remonttialan multitalentti Room Boom tiimiin? Laita meille vapaamuotoinen työhakemus [email protected] tai soita Samille 0407055639.