Keittiöremontti Oulun alueella

Toteutamme keittiöremontit ja kaikki muut kodin remonttityöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme sisustussuunnittelua sekä remontteja pääasiassa Oulun alueella.

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään joka päivä aikaa. Se on esteettinen ja toiminnallinen tila, jonka täytyy olla sekä käytännöllinen että viihtyisä. Keittiö uusitaan harvoin, joten sen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Hyvin suunniteltu keittiö tekee arjestasi helpompaa. Meiltä saat itse keittiöremontin lisäksi apua myös suunnitteluvaiheessa. Yksityiskohtaista suunnittelua varten kuuntelemme asiakkaan tarpeet ja toiveet. Näiden ja oman ammattitaitomme pohjalta pystymme luomaan teille unelmienne keittiön. Remontit aloitetaan ja lopetetaan sovitussa aikataulussa. Meiltä tilattu keittiöremontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.

Meiltä saat keittiöremontin avaimet käteen periaatteella aina purku hommista viimeiseen silikonin vetoon saakka. Usein keittiöremonteissa on järkevää uusia samalla myös muita keittiön pintoja. Tämä on kustannustehokkaampaa kuin osissa tehtävä remontointi, koska samoilla ”pölyillä” teemme pinnat kerralla hohtaviksi. Isoimpia asiakkaitamme ovat K-Rauta Äimärautio sekä Puustelli, joille teemme kiintokalusteasennuksia ja muita sisustusremontteja. Yrityksemme käyttää tuttuja hyväksi havaittuja LVI- ja sähkötyön osaajia, joiden kanssa työt sujuvat joustavasti ja ammattitaidolla.

Muistathan, että keittiöremontista saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen edellytyksenä on, että työn tekevä yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin. Room Boom Oy (y-tunnus 2505471-8) löytyy rekisteristä. Toimimme pääasiassa Oulun alueella, tarvittaessa myös muualla. Pyydä alla olevalla lomakkeella ilmainen remonttiarvio. Remonttipalvelut-sivulta löydät lisätietoa palveluistamme.

Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Remontit:
Sami | 040 7055 639 | sami.suominen@roomboom.fi

Sisustuspalvelut:
Noora | 040 5190 989 | noora.siurua@roomboom.fi

Lähetä alla olevalla lomakkeella ilmainen tarjouspyyntö tai tiedustelu. Vastaamme mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö tai tiedustelu ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti sekä tietosuoja-asetuksen mukaisesti (tutustu tietosuojaselosteeseemme).