Huoneistoremontti Oulun alueella

Meiltä tilattu remontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen. Toteutamme huoneistoremontit ja kaikki muut kodin remonttityöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme sisustussuunnittelua sekä remontteja pääasiassa Oulun alueella.

Huoneistoremontti tarkoittaa asuntoon tehtäviä korjaus- tai muutostyötä, jolla parannetaan huoneiston kuntoa, ulkonäköä ja asumisviihtyisyyttä. Remontoimalla hyvin myös huoneiston arvo nousee. Huoneistoremontteihin kuuluvat useat erilaiset kodin remontit, joissa remontoidaan kerros- tai rivitaloasunnon sisäpuolta. Osakas saa remontoida tiloja, joihin hänellä on hallintaoikeus ja jotka eivät ulotu asunnon ulkopuolelle. Asunto-osake onkin monen suurin omaisuus, joten siitä kannattaa pitää huolta.

Huoneistoremontit on helpointa tehdä sisäänmuuton yhteydessä, mutta meidän suunnittelemana ja toteuttamana se voidaan tehdä helposti myös arjen keskellä. Remontit aloitetaan ja lopetetaan sovitussa aikataulussa. Usein huoneistoremonteissa on järkevää uusia samalla useita huoneita. Tämä on kustannustehokkaampaa kuin osissa tehtävä remontointi, mutta toki remontti voidaan tehdä myös yksittäiseen huoneeseen.

Meiltä saat tilattua mm. huoneistojen maalaukset, tapetoinnit sekä lattia-asennukset. Erilaiset kalusteasennukset, vaikkapa kaapistojen ovien vaihto, on hyvä tehdä huoneistoremontin yhteydessä. Isoimpia asiakkaitamme ovat K-Rauta Äimärautio sekä Puustelli, joille teemme kiintokalusteasennuksia ja muita sisustusremontteja. Yrityksemme käyttää tuttuja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita, joiden kanssa työt sujuvat joustavasti ja ammattitaidolla.

Muistathan, että huoneistoremontista saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen edellytyksenä on, että työn tekevä yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin. Room Boom Oy (y-tunnus 2505471-8) löytyy rekisteristä. Toimimme pääasiassa Oulun alueella, tarvittaessa myös muualla. Huoneistoremontin hinta ja kesto riippuu remontin laajuudesta, kohteesta sekä materiaalivalinnoista. Pyydä alla olevalla lomakkeella ilmainen remonttiarvio ja suunnitellaan yhdessä toiveitasi vastaava remontti.

 

Remonttipalvelut-sivulta löydät lisätietoa palveluistamme.

Yhteydenotto

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Remontit:
Sami | 040 7055 639 | sami.suominen@roomboom.fi

Sisustuspalvelut:
Noora | 040 5190 989 | noora.siurua@roomboom.fi

Lähetä alla olevalla lomakkeella ilmainen tarjouspyyntö tai tiedustelu. Vastaamme mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö tai tiedustelu ei sido sinua mihinkään. Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti sekä tietosuoja-asetuksen mukaisesti (tutustu tietosuojaselosteeseemme).